BELFIS - Fitnes, wellness i zdravlje

BELFIS-Fitness, wellness i zdravlje na sajmu 04., 05. I 06. Oktobra  

Kada je pravo vreme za vežbanje? Kako do savršenog izgleda? Koju vrstu treninga odabrati? Poboljšajte zdravlje vežbanjem i ishranom, sve potrebne informacije možete dobiti baš na ovom sajmu. 

Po ugledu na najveće svetske i evropske sajmove nastao je i jedinstven sajam ove vrste u regionu-Belfis. Sajam okuplja veliki broj izlagača, proizvođače i distributere sportske opreme i rekvizita, podloga, suplemenata zatim kompanije koje se bave zdravom ishranom, farmaceutske kuće, sportske fakultete, školice sporta i međunarodne organizacije iz sveta fitnesa. 

U okviru sajma 5.oktobra će biti održan VIII Evropski fitnes kongres gde će gostovati eksperti u raznim oblastima i održaće predavanja na aktuelne i zanimljive teme poput “Kako kontrolom treninga oduševiti i vezati klijente”, “Uspeh uz kontrolu troškova” i “Do uspeha sa ispravnim kursom upravljanja”. 

U zoni Medical check point svi zainteresovani posetioci će imati priliku da provere svoj zdravstveni status. Besplatno će moći da urade kompletno skeniranje opšteg zdravstvenog i fitnes statusa, antropometrijska merenja, „cardio scan“ koji olakšava prepoznavanje potencijalnih zdravstvenih tegoba kod rekreativaca, ali i da izmere nivo šećera u krvi ili pritisak. Svi koji prođu testiranje dobijaju izveštaj na mejl, kao i preporuke za ishranu, hidrataciju, zone treninga i suplementaciju. Sve to i još mnogo više. Potpuno besplatno uz kupljenu ulaznicu.

Pored toga u zonama za funkcionalni trening posetioci će moći da vežbaju uz bogatu programsku šemu na binama, body&mind radionice dok je za najmlađe organizovana specijalna dečja sportska zona.


Čuvajte sebe i svoje zdravlje, malo je potrebno a puno znači.

© BGsmeštaj 2019. Sva prava zadržana