Decembarski sajmovi

U prvoj nedelji decembra meseca nas očekuju zanimljivi zimski sajmovi. U periodu od 05.-08.12.2019.godine:

34. Expo-zim za sve ljubitelje zimskih sportova i turizma će moći da na jednom mestu pronađu najsavremeniju sportsko-rekreativnu opremu, moći će da razmene ili poprave polovne rekvizite ili obezbede sebi i porodici ili prijateljima zimske turističke aranžmane. Na sajmu expo-zim se okupljaju najveći proizvodjači, uvoznici i distributeri zimske sportske opreme, tu su i vodeće turističke agencije, hoteli, odmarališta i zimski turistički centri i skijališta.

13. Festival nauke pod nazivom “Razotkrivanje”. Festival ponosno slavi svoj “baksuzni broj 13” pa odatle i tema za razotkrivanjem naučnih mitova. Festival okuplja male i velike ljude koji sa radošću, maštom i dozom radoznalosti dolaze da otkriju kako to funkcioniše magični svet oko nas. U halama 3,3a će se održati festival dok će se u hali 5 na naučno-fantastičnoj bini odvijati eksperimenti u kojima će deca moći da učestvuju kao asistenti. Na Festivalu će biti prisutne mnoge srednje stručne škole, razni fakulteti vezani za prirodne nauke, domaći i strani Univerziteti, centri i fondacije kao i kompanije EPS, NIS, Mts, Samsung i još mnogi.Festival nauke je najveća manifestacija koja promoviše nauku i obrazovanje i okuplja više od 60 naučnih i brazovanih institucija iz Srbije i inostranstva. Nedelja je porodični dan festivala sa programom za celu porodicu. Nemojte propustiti ovaj naučno-fantastični događaj i priliku da razotkrijete neke od mitova.

I od 06.do 08.decembra će se u halama 1,1a i 2 održati najveći festival igara Gamescon. U 3 hale, na 5 bina, mesta ima za 35 pobednika a prošle godine posetilaca je bilo preko 45.000. Za sve ljubitelje moderne industrije zabave ovaj festival je “ostvarenje snova”. Na testu će biti dronovi, audio-video gedžeti i još mnogo toga. Turniri su podeljeni u 6 kategorija tj platforni, na PC, PS4, Tabletop, društvene igre, swordplay 2019 i RCDS-Gamescon whoop event.Broj mesta je ograničen a pobednike očekuju redne novčane i robne nagrade. Pa neka igre počnu!


Želimo vam lep početak decembra i lagano zagrevanje za sve zimske i novogodišnje čarolije.

© BGsmeštaj 2019. Sva prava zadržana