Festival "ULAZ"

Nakon održane manifestacije dodele muzičkih nagrada-MAC u Štark areni krajem januara koja je organizacijom na najvišem nivou, sjajnim nastupima popularnih izvođača izazvala veliko oduševljenje publike možemo da vas obradujemo vestima o novom festivalu. Činjenica da publika sa naših prostora voli manifestacije i festivale dovela je do stvaranja novog muzičkog festivala “Ulaz”. Festival će se održati na otvorenom prostoru Beogradskog sajma u periodu od 11.-13.jula 2019.godine.


Festival “Ulaz” će biti organizovan po najvišim produkcionim standardima svetskih festivala i trajaće tri dana tokom kojih će biti održano preko 40 koncerata renomiranih muzičkih zvezda na tri bine podeljene po žanru muzike.


Prvog dana festivala, 11.jula će nastupati Jelena Karleuša, Aleksandra Prijović, Petar Grašo i Tropico bend na bini Ulaz, Vesna Zmijanac, Zvonko Bogdan, Adreana Čekić i Stevan Anđelković na bini Koreni, dok će na IDJ Tv bini nastupati Rasta, Teodora, Gasttozz, MC Yankoo, Cvija i Hazze.


Drugog dana festivala, 12.jula će nastupati Zeljko Joksimović, Aco Pejović, Dejan Petrović i Big bend i Magla bend na bini Ulaz, zatim na bini Koreni - Haris Dzinović, Dragi Domić i Tempera bend, i na bini IDJ Tv nastupaće Nikolija, Sha, Fox, Surrieal i Relja.


Poslednjeg festivalskog dana, 13.jula na bini Ulaz nastupaće Saša Matić, Adil, Amadeus bend i Marija Šerifović, dok će Ana Bekuta, Milica Todorovic i Dragan kojić Keba nastupati na bini Koreni, i na bini IDJ Tv će nastupati THCF, Corona x Rimski, Senidah, Connect, Marlon Brutal, DJ Prema i MIke Ride.


Ukoliko ste ljubitelj dobre muzike onda ćete moći da “pomešate ukuse” u toku jedne noći, da se opustite i uživate na festivalu “Ulaz” pod otvorenim nebom sa puno muzičkih zvezda.

Da bi provod bio kompletan mi vam možemo obezbediti smeštaj u apartmanima nadomak Beogradskog sajma kao i da kod naših partnera na ovom link-u obezebdite karte za festival.


Pozdrav,

Vaš BGsmeštaj!© BGsmeštaj 2019. Sva prava zadržana