GRAFIMA medjunarodni sajam grafičke, papirne i kreativne industrije

41. Međunarodni sajam grafičke, papirne i kreativne industrije GRAFIMA će biti održan u periodu od 25. do 28. septembra na Beogradskom sajmu. Sajam svake godine okuplja profesionalce iz oblasti grafičke i papirne industrije, domaćin ovogodišnjeg sajma je firma Europapier doo.

Na sajmu učestvuju štamparije, proizvođači, uvoznici, izvoznici i distibuteri mašina i opreme, repromaterijala, papira, preduzeća iz oblasti dizajna, muzičke i filmske industrije, grafičke industrije zatim preduzeća koja učestvuju u proizvodnji, doradi i preradi papira. Sajam će pratiti tri tematske celine-tehnologija štampe, grafički dizaj i reklamni materijal gde će biti održana stručna predavanja i predstavljena tehnička i tehnološka dostignuća za sve oblasti izrade, grafike i štampe kao i originalna softverska i ICT rešenja u različitim oblastima. “Berza korišćenih mašina” će biti organizovana i ove godine za privrednike koji tek pokreću ili planiraju da pokrenu svoj privatni posao pa će polovne mašine biti dostupne za kupovinu po sniženim cenama.

Najkvalitetnijim grafičkim proizvodima u različitim kategorijama stručni žiri Grafime i Beogradskog sajma dodeliće tradicionalne simbolične nagrade - Zlatni, Srebrni i Bronzani pečat. Takođe će biti održano takmičenje Wrap Star-veština i umetnost oblepljivanja automobila sa folijom.

Uporedo sa sajmom Grafima će se održati i 27. Međunarodni sajam informatičko-birotehničke opreme Biro-Expo. Sajam tematski orijentisan na kancelarijsko poslovanje, obuhvata sve neophodno od kancelarijskog nameštaja, biro mašina i pribora, kancelarijskog materijala do poslovne i dekorativne galanterije. 


Grafima sajam je jedan od najznačajnijih i prestižnih sajmova u oblasti dizajna, grafike i štampe u regionu. Ukoliko ste jedan od izlagača ili posetilaca kojima je potreban kvalitetan i pouzdan apartmanski smeštaj za vreme trajanja sajma, BGsmeštaj je tu zbog vas.

© BGsmeštaj 2019. Sva prava zadržana