Medjunarodni sajam gradjevinarstva

Međunarodni sajam građevinarstva će se održati u Beogradu na sajmu u periodu od 17.do 20. Aprila. Ukupan broj izlagača koji će se predstaviti ove godine je 603 od kojih su čak 192 strana izlagača. Posetioce očekuju raznovrsne ponude, posebni popusti i specijalni uslovi plaćanja proizvoda i usluga. Sajam će imati prateći program, na konferencijama će biti aktuelne teme o novim dostignućima na tržištu i panel diskusije, kao i predstavljanje novih proizvoda i usluga kako domaćih tako i stranih proizvođača.  


Građevinska industrija obuhvata širok spektar delatnosti od samog istraživanja i projektovanja, zatim predstavljanje građevinskog materijala, mašina, raznih uređaja i alata do same izgradnje objekta bilo u visokogradnji ili niskogradnji. Svakako ne treba izostaviti rekonstrukciju i adaptaciju već postojećih objekata, i pomenuti stare zanate koji su preteča svih novih tehnologija i alata današnjice i budućnosti.


Ukoliko ste jedan od izlagača ili posetilaca Međunarodnog sajma građevinarstva i potreban Vam je smeštaj u blizini, mi Vam možemo ponuditi kvalitetan i povoljan smeštaj.


Pozdrav,

Vaš BG smeštaj!© BGsmeštaj 2019. Sva prava zadržana