Novembar - Galija, Disney on ice

Počinjemo mesec novembar sa zabavnim događajima. Za one najmlađe će se u Štark areni održati predstava Disney on Ice “Čarolija na ledu”. U petak je prva predstava sa početkom u 19 časova, zatim će 02.novembra biti tri predstave u 11h,15h, i u 19h dok će u nedelju, 03.novembra biti dva termina, u 11 i 17 časova. Deca će zajedno sa roditeljima moći da uživaju u jednoj neverovatnoj priči u kojoj će junaci iz bajki poput Ane i Elese, Lepotice i Zver, raka Sebastjana i Ariel pevati i igrati na ledu. Karte za ovaj događaj možete kupiti ovde.

Akustični koncert kultnog benda “Galija” prvi put posle 25 godina u Kombank dvorani. Koncert 01.novembra je zbog velikog interesovanja rasprodat ali je ostalo još karata za koncert zakazan 02.novembra. Požurite da obezbedite sebi mesto na ovom akustičnom koncertu. Neki od hitova poput Dodirni me, Stare trube, Još uvek sanjam, Digni ruku i mnogi drugi koji će ljubiteljima ove vrste muzike svakako vratiti uspomene.

Takođe u Kombank dvorani će 06.11. proslavljeni tenor Goran Karan odžati koncert. Hitovi poput „Vagabundo“, „Kad zaspu anđeli“, „Ako to je sve“. „Gorko more“, „Lipa si lipa“, „Par je božji dar“ uvek zasene sve prisutne. Jedan je od dobitnika najprestižnije nagrade "Porin" u tri kategorije za "Najbolji album zabavne muzike”, za “Najbolju mušku vokalnu interpretaciju” i “Najbolju vokalnu saradnju". Tokom svoje duge karijere je saradjivao sa mnogim cenjenim muzičkim imenima. Tokom meseca novembra će još jedna muzička zvezda održati koncert, 09.11. Kaliopi. Dama moćnog glasa koja sa svojom publikom ima snažnu vezu i ovog puta će oduševiti sa pesmam koji su popularni hitovi "Bato“, "Kofer ljubavi”, "Crno i belo”, “Vučica”, "Mrvica“, "Oprosti“, "Rođendan“ i "Presuda“.

Za prvih desetak dana novembra itekako imamo raznovrstan zabavan muzički program. Ako ste ljubitelj muzike onda smo sigurni da ćete izabrati jedan od događaja i uživati svim srcem uz hitove zvezda.

© BGsmeštaj 2019. Sva prava zadržana