Srećni Uskršnji i Prvomajski praznici!

Dragi čitaoci srećni predstojeći Uskršnji i Prvomajski praznici!


Ovog proleća sigurno imate priliku za mini odmorom od 10 dana. Naime ove godine Uskršnji praznik ,,pada,, na sledeće datume: 26.april - Veliki petak, nedelja 28.april Uskrs kao i neradni Uskršnji ponedeljak 29.april. Zatim sledi jedan radni dan i Praznik rada se obeležava 1. I 2. maja, sreda i četvrtak. Ko još počinje da radi u petak!? Pa shodno tome i ovaj dan upišite kao neradan i eto vikenda. Pogledajte sada pažljivo u kalendar i videćete da sledi mini odmor od 26.aprila do 6. maja, čitavih 10 dana i prilika koju svako želi da iskoristi na pravi način. Kvalitetno vreme iskoristite za druženje sa porodicom (jer su deca na školskom raspustu) sa prijateljima, za putovanje, odmor i rekreaciju.


Na nekim Beogradskim opštinama se organizuju manifestacije povodom Uskršnjeg praznika. Na opštini Savski vеnac će biti organizovana manifеstacija „Vaskršnjе čarоlijе“, kоja ćе sе оdržati 27. i 28. aprila isprеd Коnaka knеza Milоša u Tоpčidеrskоm parku. Na Tašmajdanu će se održati “Veliki uskršnji karneval” sa pratećim zabavnim programom za celu porodicu. Takođe će se i na drugim opštinama održati neke manifestacije.

Zatim nakon Uskrsa sledi Međunarodni Praznik rada koji se obeležava 1. I 2. maja. Praznik rada je jedan od najrasprostranjenijih praznika i slavi se u preko 150 zemalja širom sveta. Događaj koji je nastao kao pobuna radnika da se uvede osmočasovno radno vreme (8 sati rada, 8 sati sna i 8 sati kulturnog obrazovanja) i do danas je dosta promenio način obeležavanja.

Zato je sada pravo vreme da napravite mini odmor i isplanirate put za Beograd. Slobodno vreme možete provesti na Adi, u šetnji Tašmajdanskim parkom ili posetiti Kalemegdanski park i Zoološki vrt...i još bezbroj mogućnosti koje ovaj grad pruža da se kvalitetno utroši slobodno vreme.


Ukoliko već razmišljate o putovanju, mi Vam možemo ponuditi kvalitetne i komforne apartmane u Beogradu na svim opštinama.


Veliki pozdrav,

Vaš BG smeštaj!

© BGsmeštaj 2019. Sva prava zadržana