63. Medjunarodni sajam tehnike

63. Međunarodni sajam tehnike će se održati u Beogradu od 21.-24.maja. Ove godine na sajmu pod nazivom “Vreme je za nove tehnologije” će prisustvovati ukupno 610 izlagača od kojih su 281 inostranih iz 31 zemlje. Sajam tehnike je najuglednije specijalizovano razvojno-tehnološka manifestacija u ovom delu Evrope pa samim tim nastoji da ugosti izlagače i promotere savremenih tehnologija. Glavna tema sajma jeste na inovacijama i novim tehnologijama takozvanim “fabrikama budućnosti”, industrijskoj automatizaciji, tako i energetskoj infrastrukturi i elektroenergetici.

Pošto je primena tehnologija prisutna u mnogim segmentima života razvrstana je u nekoliko robnih grupa. Neke od grupa su: integra (kompjuterski integrisana fabrika– fabrika budućnosti), elektroenergetika, tehnotronika, instalacije, rasveta (sistemi za osvetljenje i LED tehnologija), elektronika sa pod-grupama, telekomunikacije, ME-RE-KO, KGH prisutne su i tehnike koje se koriste u industrijama zatim nove tehnologije budućnosti i inovacije. Za vreme trajanja sajma organizovan je prateći stručni program.


Ukoliko vam je za vreme sajma tehnike potreban smeštaj u blizini Beogradskog sajma mi vam možemo preporučiti najboljie apartmane.


Vaš BG smeštaj!

© Copyright BGsmeštaj 2019.