Vesti

Vesti i korisne informacije iz Beograda

11. BELGRADE FUTURE GAMING

11. BELGRADE FUTURE GAMING

11. Belgrade Future Gaming sajam održaće se u utorak i sredu, 05. i 06. juna 2018. godine, u Beogradu, u organizaciji Multi Solution Consult doo, u saradnji sa Beogradskim sajmom doo.

Poput velikih gaming sajmova koji se održavaju u Las Vegasu ili Londonu, i Beogradski sajam je u svoj repertoar uvrstio predstavljanje gaming industrije. Pored upoznavanja sa najsavremenijom ponudom iz ove oblasti, na Sajmu se može i kupiti željena oprema, obezbediti softverska podrška i prateći servisi.

Ovogodišnji Belgrade Future Gaming sajam održaće se u hali 3 Beogradskog sajma (ul.  Bulevar Vojvode Mišića 14) u Beogradu, u periodu od 10:00 do 18:00 časova (važi za oba dana).
Programom Belgrade Future Gaming sajma predviđeno je predstavljanje najsavremenije opreme, softverske podrške i pratećih servisa vezanih za igre na sreću, od strane vodećih svetskih firmi iz ove oblasti. Takođe, posetioci će imati priliku da probaju, uporede i kupe opremu koja bude prezentovana od strane izlagača.
 
Ulaz na Belgrade Future Gaming sajam biće besplatan uz karticu koja se će se dobijati na ulazu u salu, i važiće kao propusnica za ulazak sve vreme trajanja manifestacije.

Izlagači su vodeće svetske firme, a što se plasmana tiče, organizatori računaju na srpsko, ali i šire tržište jugoistočne Evrope – BiH, Makedoniju, Hrvatsku, Bugarsku, Rumuniju, Albaniju.

Ukoliko ste izlagač na sajmu ili posetilac, a potreban Vam je povoljan i kvalitetan smeštaj u Beogradu, kontaktirajte nas!

Share this Facebook Twitter Google