Vesti

Vesti i korisne informacije iz Beograda

14. Beogradski noćni market u Studentskom parku

14. Beogradski noćni market u Studentskom parku

Upravo na tom mestu davne 1824. godine otvorena je prva pijaca u Beogradu, poznatija kao Velika pijaca.

U znak sećanja na ovu pijacu, ovaj dvodnevni 14. Beogradski noćni market biće organizovan na prostoru gde je pijaca postojala pre skoro 200 godina.

Beogradski Noćni Market je manifestacija koja se održava na gradskim pijacama u večernjim satima, kada pored najboljih pijačnih prodavaca na tezgama izlažu i najbolji restorani, mladi dizajneri, proizvođači delikatesa, umetnici, vinarije i ostali ugostitelji, koji od pijaca na taj dan prave najveći restoran i najveću umetničku izložbu pod otvorenim nebom. Beogradski Noćni Market pruža posetiocima mogućnost da uživaju uz dobru hranu, kupovinu, zabavu i muziku pretvarajući uobičajeni večernji izlazak u potpuno novo iskustvo. Iz JKP „Gradske pijace“ podsećaju da je ovogodišnji slogan međunarodne kampanje Love Your Local Market 2018 – Close To Your Heart i da će ovo javno preduzeće zajedno sa 4.000 pijaca širom sveta tokom trajanja kampanje ukazivati na očuvanje tradicije i kulture, značaj zdrave i bezbedne hrane, ali i promovisati pijace kao turistički simbol glavnog grada.

 

Ukoliko ste izlagač ili posetilac, a potreban Vam je kvalitetan smeštaj u Beogradu – kontaktirajte nas! Vidimo se na pijacama!

Share this Facebook Twitter Google