Februar mesec, ljubavi, vina i muzike

Februar mesec, ljubavi, vina i muzike

Iskoristite jedan dan na poklon za kvalitetnu muziku uz dobro vino i odabrano društvo i puno ljubavi.


Tri tenora, Mattia Zanatta, Dušan Svilar i Stevan Karanac će pod dirigentskom palicom Fedora Urtačnika pevati najlepše ljubavne priče uz pratnju Novosadskog Big banda i orkestra opere SNP-a, 13.februara u Kombank dvorani. 


Povodom desetogodišnjice NORBS-a u sredu 26.februara će se održati humanitarni koncert koji su podržali muzički umetnici Tropico band, Ana Štajdohar i Ansambl Davora Jovanovića, i još mnogi ljudi dobre volje iz različitih branši a sve to u cilju prikupljanja novčanih sredstava za opremu koja je neophodna obolelim osobama od retkih bolesti u Srbiji. 


“Balkanopolis i prijatelji” će 08.02. u Velikoj dvorani Sava centra održati spektakularni koncert i sa njima će nastupati prijatelji koje su upoznali na putovanjima po dalekom istoku. Naš svetski poznati umetnik, multiinstrumentalista i pevač Slobodan Trkulja i njegov sastav Balkanopolis je proteklih godina putovao dalekom Azijom, održao mnoge koncerte dok su ih u Kini najviše zavoleli i prihvatili kao svoje.


Za sve “zaljubljene” koji će obeležiti Dan zaljubljenih 14. februara kao i za sve koji su “zaljubljeni u muziku” koju stvara Josipa Lisac će održati koncert i proslaviti svoj rođendan sa publikom. Josipa kaže “Ambijent je lijep - prekrasna dvorana Sava  Centra. No, to je dekoracija. Najvažniji su lјudi, najvažnija je energija, spoj prijatelјstava kroz muziku, što se rađalo i negovalo godinama. Publiku i mene povezuje obostrano poštovanje. Ja sam je zagrlila i ona je mene zagrlila”. Njeni bezvremeni hitovi "Magla", "Hir, hir, hir", "Gdje Dunav lјubi nebo", "Boginja", "Danas sam luda" kao i mnoge druge hitove koje slušamo, pevamo i volimo toliko godina na svakom njenom koncertu dobijaju iznova novi aranžman koji opija.


“Bamboleo”, “Djobi djoba”, “Volare”, “Vamos a bailar” da li ste počeli da pevušite mega hitove grupe Gipsy Kings? U toku aktuelne turneje “Gipsy Kings by Andre Reyes” u Beogradu će održati koncert 19.februara. Godine 2014.su se razišli osnivači grupe Gipsy Kings, braća Andre i Nikolas Reyes. Andreu su se priključili cenjeni muzičari Mario Reyes i Chico Castillo i zajedno stvaraju muziku koja uvek navodi na ples. Na repertoaru “Tour Gipsy Unidos” će se naći pesme i najveći hitovi grupe Gipsy Kings i pesme koje su nastale posle razlaza braće. Taj poznati zvuk je kombinacija tradicionalnog flamenka, popa i sličnog zvuka katalonske rumbe koji vas tera na igru, smeh i zabavu. 


Mi vam uz kvalitetnu muziku i dogadjaje preporučujemo apartmane koji se nalaze u blizini Sava centra i Kombank dvorane.


© BGsmeštaj 2019. Sva prava zadržana