Medident

Medident je međunarodni sajam medicine i stomatologije i predstavlja najstariju i najveću manifestaciju u svojoj oblasti u regionu. U periodu od 10. do 12.oktobra Beogradski sajam će biti mesto susreta proizvođača, prodavaca i korisnika medicinske opreme takođe idealno mesto na kome stručnjaci mogu da razmene svoja iskustva, steknu nova znanja i iskustva i sklope nove poslovne saradnje. Na sajmu se svake godine predstavljaju domaći i strani proizvođači, uvoznici i distibuteri medicinske, stomatološke i laboratorijske opreme sa posebnim ponudama i popustima. 

Prateći program sajma je podeljen u dva dela, stručni i promotivno-edukativni deo. Svi zainteresovani mogu da kupe karte za kompletan simpozijum ili za pojedinačne seminare. Na seminarima će izlagati gostujući predavači, stučnjaci iz raznih oblasti, iz Italije, Nemačke, Hrvatske i Engleske. Teme seminara su: “Neraskidiva veza-garancija  uspeha”, “Budućnost stomatologije-sada na ovom mestu” i “Simbiozom do cilja”. Poučna predavanja stručnjaka o aktuelnim stomatološkim zahvatima, estetskim komponentama, primeni novih tehnologija i razmeni iskustva sa prisutnim učesnicima seminara. 


Ukoliko Vam za vreme trajanja sajma treba smeštaj, mi vam možemo preporučiti najbolje apartmane u Beogradu za izdavanje po sistemu "stan na dan".

Za više informacija nas možete kontaktirati putem viber/whatsapp ili pogledajte izbor apartmana na sajtu ovde.

© BGsmeštaj 2019. Sva prava zadržana