Sajam namestaja i Sajam masina i alata

57. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije i 57. Međunarodni sajam mašina, alata i repromaterijala 


Beogradski sajam će u periodu od 05.-10. novembra biti mesto susreta proizvođača nameštaja i distributera, dizajnera, inženjera, arhitekata i svih zainteresovanih posetilaca. U fokusu sajma ove godine su mladi i perspektivni autori pa će tako posetioci tokom trajanja Sajma imati priliku da pogledaju Izložbu mladih dizajnera. Sajam je idealna prilika za predstavljanje novih dizajnerskih rešenja, za novitete koji olakšavaju život u modernom dobu kao i višenamenske delove nameštaja za lepši radni i životni prostor. 

Na Sajmu mašina i alata se predstavljaju najnovija tehničko-tehnološka rešenja u drvno-prerađivačkoj industriji, proizvodnim pogonima i industriji nameštaja. Sajam okuplja mnoge poslovne ljude gde se otvaraju mogućnosti saradnje sa inostranim kompanijama, proizvođačima i distributerima kao i mogućnost izvoza naših proizvoda na inostrano tržište.

Najuspešnijim izlagačima će internacionalni žiri sastavljen od članova iz oblasti dizajna, arhitekture, medija i biznisa dodeliti nagradu Zlatni ključ. Za sve vreme trajanja sajma će biti održani Design Talks-Razgovori sa dizajnerima i arhitektama, dinamičan program i emitentni govornici iz cele Evrope će predstaviti posao iz njihovog ugla. Nikako ne treba izostaviti specijalne sajamske ponude i popuste koje su spremne za sve posetioce sa specijalnim uslovima plaćanja. 

Ukoliko dolazite kao posetilac ili jedan od izlagača na Sajam nameštaja i Sajam mašina i alata, mi Vam možemo pomoći u odabiru apartmanskog smeštaja tokom boravka u Beogradu.

© BGsmeštaj 2019. Sva prava zadržana