Spremite se za neverovatno muzicko leto!

Spremite se za neverovatno muzičko leto!

IrieFM i Jazz kantina “Lisabon” (Kombank dvorana) pripremaju neuobičajeni koncertni događaj pod nazivom “Rezidentura”-serija koncerata. Za sve obožavaoce Irie FM grupe i njihove muzike, novog pravca pop zvuka koji otkrivaju i predstavljaju na drugačiji način, izabrani su kao prvi predstavnici ovakvog koncepta koncertnog događaja. Naime oni će se čak tri dana uzastopno predstaviti publici sa posebno odabranim koncertima. Nastupaće 5.juna (sreda), 6.juna (četvrtak) I 7.juna (petak). Album grupe Irie FM “Putevi” objavljen je 2018. Godine. Ultimativni pop proizvod sa dozom rege-a, elektronike, sintetičkog diska, neo/trap R&B-ja što se retko viđen na našim prostorima.

U prostoru Jazz kantine “Lisabon” ćete se osetiti komfornije i bliže sa izvođačima jer je želja da osećaj bude drugačiji i “prisniji doživljaj muzike” nego na velikim koncertima.

Broj mesta je ograničen za ovaj događaj pa ukoliko ste zainteresovani karte za “Rezidentura”-serija koncerata možete kupiti ovde.

Još jedan lep koncert će se održati 6.juna, zapravo Massimo Savić slavi svoj rođendan sa publikom u klubu Bitefartcafe Summerstage. Ako ste ljubitelji pesama “Stranac u noći”, “Zar više nema nas”, “Dodirni me slučajno” ili novih pesama sa albuma “Sada” koji je izašao prošle godine u maju. Prvi koncert letnje turneje će biti u Beogradu gde će Massimo nakon koncerta potpisivati novi album. Što je svakako još jedan razlog za dobru zabavu. Karte za koncert možete kupiti na ovom link-u.

Apartmani u centru grada u blizini događaja su idealna kombinacija sa koncertom za potpuni doživljaj.

Želimo vam lep i radostan početak juna.


Pozdrav,

Vaš BGsmeštaj!


© Copyright BGsmeštaj 2019.