Vesti

Vesti i korisne informacije iz Beograda

Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća

Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća

PHOTO: PIXABAY

Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća pravo je mesto za promociju četvrte industrijske revolucije – Industrije 4.0. Reč je o digitalizaciji koja je unela revolucionarne promene u razvoj i način poslovanja kompanija, povećanje produktivnosti i unapređenje konkurentnosti. Ovaj koncept ukazuje na nove mogućnosti i izazove, usmerava na prepoznavanje novih uticaja i posledica ubrzanih tehničko-tehnoloških dešavanja.

Da bi zadržao imidž najuglednije specijalizovane razvojno-tehnološke manifestacije u ovom delu Evrope, Sajam tehnike pokušava da ugosti sve relevantne domaće i brojne strane izlagače, među kojima su i ključni promoteri tehničko-tehnoloških trendova u svetu.

Koncepcijski akcenat Sajma je na inovacijama i novim tehnologijama, na „fabrikama budućnosti“ i industrijskoj automatizaciji, elektroenergetici i energetskoj infrastrukturi.

Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća održaće se od 21. do 25. maja na Beogradskom sajmu. Rezervišite na vreme neki od naših najposećenijih apartmana u blizini sajma i prepustite se industrijskoj revoluciji.

Share this Facebook Twitter Google