O nama

O nama


O nama

Mi smo agencija koja se bavi izdavanjem apartmanskog smeštaja u Beogradu. Već pet godina se trudimo da zadovoljimo potrebe naših gostiju i da svakom gostu nađemo adekvatan smeštaj prema željama i mogućnostima. Vaše je samo da nas pozovete i rezervišete neki od apartmana u Beogradu iz naše široke ponude. Naš profesionalni tim vam stoji na raspolaganju od 0-24h za sve dodatne informacije.

Apartmani u Beogradu

BGsmeštaj Apartmani – agencija za online izdavanje apartmana u Beogradu, veliki izbor, različite lokacije. Pozovite nas! 060-0700-763

Ukoliko dolazite u Beograd, a treba Vam udoban i kvalitetan smeštaj po povoljnim cenama, onda ste na pravoj adresi! BG smeštaj vam nudi pažljivo odabrane i lepo sređene apartmane na različitim lokacijama u Beogradu. Ukoliko su vam hoteli skupi a želite nešto više privatnosti i udobnosti, onda su naši apartmani u Beogradu pravi izbor za vas.

Različite strukture i lokacije apartmana

Naše apartmane u Beogradu smo birali prema potrebama naših gostiju, tako da u ponudi imamo imamo stanove različitih struktura: jednosobne, dvosobne, trosobne i veće.

Apartmani u centru Beograda, apartmani u strogom centru Beograda, apartmani na Slaviji, apartmani na Vračaru, Apartmani blizu Bulevara, apartmani na Novom Beogradu, apartmani na Autokomandi, apartmani na Voždovcu, apartmani blizu VMA, apartmani blizu beogradskog sajma i druge lokacije.

Opremljenost apartmana

Svaki od naših apartmana sadrži sve neophodno za vaš ugodan boravak u Beogradu: posteljinu, peškire, TV, WiFi internet, klimu i ostalo. Apartmani su kompletno renovirani, uredni i opremljeni kvalitetnim nameštajem. Sve je prilagođeno potrebama i zahtevima naših gostiju jer je naš cilj da se svaki gost oseća ‘kao kod kuće’. Ukoliko dolazite kolima u naš grad, ne brinite, jer su apartmani sa parkingom u Beogradu takođe u ponudi.

Ponuda za svačiji budžet

Svakodnevno pratimo tržište, osluškujemo vaše potrebe i želje i na osnovu toga pravimo ponudu. Raspolažemo sa velikim brojem apartmana i smeštaja u Beogradu na različitim lokacijama. U mogućnosti smo da vam ponudimo luksuzne apartmane u Beogradu, jeftin smeštaj u Beogradu kao i apartmane u Beogradu sa parkingom.

 

Vaš BG smeštaj!