Vesti

Vesti i korisne informacije iz Beograda

PRVI ARENA NOĆNI BAZAR

PRVI ARENA NOĆNI BAZAR

Zagarantovano dobra energija, provod u popodnevnim i večernjim satima za celu porodicu. Za svakog po nešto! Dobrog zalogaja, raznih slanih i slatkih delikatesa, umetničkih i dizajnerskih radova, da sva čula uživaju.  Za najmlađe će biti organizovana pozorišna predstava, a pre i posle i stare i mlade zabavljaće klovnovi.

U petak, 8. juna od 17.00 do ponoći biće održan Arena noćni bazar ispred Štark arene, na severnom platou, kod popularne „kugle“. Stariji posetioci će moći da uživaju u hrani, kupovini, zabavi i muzici.

Male porodične radionice na svojim štandovima predstaviće svoje proizvode. Biće zastupljeni proizvodi visokog kvaliteta – sirevi, vina, domaće rakije, suhomesnati proizvodi, slatkiši, džemovi, ajvari. Sve to donose poljoprivredni proizvođači iz srpskih gazdinstava. Dakle, isključivo domaći proizvodi brižljivo uzgajani po najzdravijoj recepturi iz manufakture.

Ulaz u Arena noćni bazar je besplatan!

Ukoliko ste izlagač na bazaru ili posetilac, imamo da Vam ponudimo veliki izbor kvalitetnih, a povoljnih apartmana na Novom Beogradu kao i na svim ostalim lokacijama. Rezervišite svoj apartman na vreme!

Share this Facebook Twitter Google