Vesti

Vesti i korisne informacije iz Beograda

Retrospektakl Marka Nastića

Retrospektakl Marka Nastića

PHOTO: PIXABAY

Marko Nastić jedan od pionira tehno muzike u Srbije održaće Retrospektakl 19. maja u Hangaru Luke Beograd, kojim će obeležiti 20 godina prisustva na sceni.

Tokom devedesetih Marko Nastić je postao sastavni deo svih važnih tehno događaja u Beogradu i Srbiji. Već do svoje 25. godine je svirao sa di-džejevima poznatim u svetskim razmerama kao što su Karl Koks, Riči Hotin, Marko Karola, Kevin Saunderson, Grin Velvet, Adam Bejer, Bili Nesti i Sven Fet. Pridruživanjem timu „Recycled Loops“, kao i potpisivanjem za berlinsku di-džej agenciju „Kne’Deep“, Nastićeva internacionalna karijera nastavlja da cveta. Svoju prvu vanevropsku turneju odradio je 2002. godine u Brazilu, a sada redovno nastupa u Ujedinjenom Kraljevstvu, širom Azije i Evrope.

Na slavljeničkom koncertu pridružićemu se dvadesetak di džejeva koji će neizmenično puštati muziku.

Nastić će tokom noći, vrteti b2b i podsetiti nas na kvalitetnu muziku koja je obeležila domaću elektronsku scenu poslednje dve decenije.

Retrospektakl počinje povratkom u 1997. godinu, a završava se u 2017, pri čemu će se na svakih 20 minuta smenjivati po jedna godina i u njoj po četiri najveća klupska hita koja su obeležila tu godinu.

Za ovakav događaj morate biti odmorni. Zbog toga vam predlažemo da sate do Retrospektakla provedete u nekom od naših apartmana u blizini Hangara Luke Beograd.

Share this Facebook Twitter Google